jump to main-menu
jump to main content
Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf
Quicksearch:
OK
Extended Search
Sammlung Vester (DFG)
Digital Collections
Classification
Contents from Specialist Fields
Special Collections
Holdings of other cultural institutions
Electronic reading station
Lists
Title
Index of persons
Place
Publisher
Year
New Additions
FAQ
Title
Title
Content
Content
Overview
Overview
Page
Page
Die analytische Thätigkeit des Apothekers : Hilfs- und Nachschlagebuch, sowie praktischer Wegweiser zur Erkennung der Verfälschungen und Verunreinigungen der wichtigsten Nahrungsmittel, Getränke [...] / von Friedrich von Görne. Zittau : Pahl, 1895
Content
PDF
Vorderdeckel
PDF
Titel
PDF
Vorwort.
PDF
Inhaltsverzeichniß.
PDF
Einleitung. / 1. Die Butter ...
PDF
11
2. Die Kuhmilch.
PDF
25
3. Der Käse.
PDF
28
4. Das Schweineschmalz.
PDF
30
5. Das Fleisch.
PDF
33
6. Die Wurst.
PDF
34
7. Das Brod.
PDF
35
8. Das Wasser.
PDF
43
9. des Weines.
PDF
49
10. Gemahlene Gewürze.
PDF
56
11. Cacao und Chocolade.
PDF
58
12. Der Thee.
PDF
62
Special-Anhang.
PDF
62
13. Der Urin.
PDF
66
Anhang I.
PDF
Anhang II. Allgemeine Hilfstabellen.
PDF
Abschnitt
PDF
Rückdeckel